Proline Revisie set haspel -0
Proline Revisie set haspel Login om prijzen te zien
Proline haspelkast type 600-090 A6-0
Proline haspelkast type 600-090 A6 Login om prijzen te zien

Geschikt – Proline haspel 600 -060 20 meter 3/4″
De haspelkast is zowel met links- als rechtsdraaiende deuren te monteren en deze kast is een enkelvoudige uitvoering (brandslanghaspel)
De Pro-line haspelkast is van degelijke kwaliteit en uit plaatstaal vervaardigd en voorzien van een poedercoating in de kleur RAL 9010 (Reinweib) en is geschikt voor zowel opbouw als voor inbouw.
Deze haspelkast word standaard geleverd met aanduidingsticker(s).

1000 op voorraad

Sku:PRO600-060-A5
Vergelijk

Geschikt voor de Proline haspel 600 -060 20 meter 3/4″ Pro-line haspelkasten zijn van degelijke kwaliteit en uit plaatstaal vervaardigd en voorzien van een poedercoating in de kleur RAL 9010 (Reinweib) en zijn geschikt voor zowel opbouw als voor inbouw. De haspelkasten zijn zowel met links- als rechtsdraaiende deuren te monteren en zijn leverbaar in enkelvoudige uitvoering (brandslanghaspel) of als combinatiekast (blusser/brandslanghaspel). De combinatiekast is voorzien van afzonderlijke deuren met een langgrip en magneetsluitingen. Al deze haspelkasten worden standaard geleverd met aanduidingsticker(s). Optioneel op aanvraag te verkrijgen: Daglijsten leverbaar voor de finishing van de (inbouw) kasten. Geïsoleerde haspelkasten (10 mm isolatiemateriaal, thermostaat en 130 Watt kachel). Uitsparing t.b.v. handbrandmelder (90 mm x 90 mm) voor links of rechts draaiende deur. Aluminium steun t.b.v. handbrandmelder. Zwenkarm voor zowel inbouw als opbouw. De haspelkasten zijn voorzien van montagepunten voor de slide-in montageplaat, slanggeleider en straalpijpophanghaak alsmede voorgeboorde gaten voor kastmontage en voorzien van uitdrukschijven in de haspelkast voor de aanvoerleiding.

Gewicht 1 kg
Gewicht

Afmetingen

Levertijd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proline haspelkast type 600-060A5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top