We accepteren geretourneerde producten wanneer:

De geleverde producten niet voldoen aan de gemaakte overeenkomst. Dutch Fire Safety B.V. heeft het recht om dan de order te vervangen door dezelfde, nieuwe artikelen of om het bedrag van de geboekte order terug te storten. Zowel de verzendkosten die met de initiële verzending gemoeid zijn als de verzendkosten voor het terugsturen van de artikelen komen voor rekening van Dutch Fire Safety B.V.

We accepteren geen retours wanneer:

De geleverde artikelen voldoen aan de overeenkomst.

Retourneren via ons aangewezen postbedrijf, dit in schriftelijk overleg met Dutch Fire Safety B.V.

 1. Verpak de artikelen goed.
 2. Voeg de pakbon met daarop de retourreden toe in het pakket.
 3. Vermeld het gekregen retouradres duidelijk op de buitenkant van de doos/verpakking (op de grootste zijde).
 4. De zending word bij u opgehaald door het aangewezen postbedrijf
 5. Vraag om een ‘verzendbewijs’ en bewaar dit tot je retourzending volledig is afgehandeld.
 6. Na ontvangst van het artikel wordt beoordeeld of het aan de retourvoorwaarden voldoet. Is dat het geval, dan worden alle reeds aan ons betaalde bedragen (incl. de verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk terugbetaald.

Retourvoorwaarden

 • Sommige artikelen kun omwille van een bepaalde reclame actie niet geretourneerd of geruild worden.
 • Het artikel moet in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en bij voorkeur in de oorspronkelijke verpakking omgeruild of geretourneerd worden.
 • M.b.t. verbruiksartikelen (zoals batterijen) is het niet nodig dat de verzegeling wordt verbroken. Wanneer de verpakking is geopend, dan is het product niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100%. We kunnen deze dan niet meer retour nemen.
 • Indien je om het product te beoordelen verder gegaan bent dan wettelijk mag, kunnen we de waardevermindering die daardoor is ontstaan inhouden/vorderen.
 • We zullen de terugbetaling zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van je retour voldoen. Je ontvangt hierbij alle reeds aan ons betaalde bedragen retour, incl. de verzendkosten voor de heenzending. Terugbetaling gebeurt op dezelfde wijze als dat je betaald hebt.
 • We zijn niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van geretourneerde artikelen door u zelf.
Back to Top